Diner Transportable

 - til en god pris

Kontakt os i dag

Diner Transportable Birkerød

Hos Cafe RA i Birkerød tilbyder vi Diner Transportable til en god pris, så du slipper for at bruge masser af tid i køkkenet. Hos os er der mad til hverdag, fest og andre arrangementer.

 

Du får leveret lækkert mad lige til døren til dig og dine gæster. Vi laver velsmagende og klassiske retter af de bedste råvarer. Maden er i høj grad samlingspunktet til ethvert selskab eller fest. Derfor sætter vi baren højt, når vi skal lave mad til andre. Vi sætter nemlig en ære i at lave lækker mad - hver gang. Du kan derfor være sikker på, at maden, du serverer for dine gæster, er god.

 

Med vores menuer følger en vejledning med, som du skal følge. På den måde ved du præcis, hvordan du skal opvarme og tilberede maden.

Vi har erfaring i levering af mad til møder, kurser og andre arrangementer. Derfor kan du være sikker på, vi ved, hvad vi gør. Vores mål er, at dig og dine gæster får en god oplevelse, så I vil komme tilbage en anden gang, når I skal holde et arrangement. Vi lover, at du får en uforglemmelig madoplevelse, når du bestiller Diner Transportable hos os.

Hvis du har brug for råd og vejledning i forbindelse med vores Diner Transportable, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi besvarer gerne dine spørgsmål og guider dig, så du ender ud med den helt rigtige menu til dit arrangement. Cafe RA er Diner Transportable i Birkerød, som passer til dig og dine ønsker.